Plan je bezoek

Cure Park bestaat uit een kunstroute en uit een intensief programma van kunstenaarsworkshops, films, lezingen, performances, interventies en bijeenkomsten. Veel activiteiten zijn gratis. Een aantal activiteiten is vrij toegankelijk, voor een aantal moet je aanmelden. Haal het meeste uit je bezoek en bekijk eerst het programma voor de laatste updates!

Wil je het gehele programmaoverzicht in een keer zien, klik dan hier: Programmaoverzicht Cure Park

Wekelijks op de hoogte blijven van het programma door middel van de Curious, de wekelijkse nieuwsbrief? Mail naar: info@curepark.nl

 

Start- en informatiepunt Care Center

Bostheater, De Duizendmeterweg 7, Amstelveen

 

Openingstijden

Do-zo: 12.00uur – 20.00uur

 

Toegang gratis

Voor enkele programmaonderdelen wordt entree gevraagd. Check hiervoor het programma.

Enkele werken zijn minder goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

 

Bereikbaarheid

Het Amsterdamse Bos is dichterbij dan je denkt (15 minuten fietsen van het Vondelpark) maar ook groter dan je denkt. Kom je met de bus (170 en 172 van Connexxion) huur dan een fiets bij de Amsterdamse Bos Fietsverhuur: 020 64 45 473. De Bosbus rijdt op zondagen.

Het Amsterdamse Bos is met de auto bereikbaar vanaf de A10 de afslag VU (S108). Vanaf de westkant is Cure Park te bereiken via de Nieuwe Meerlaan, Amstelveen, parkeerplaats Berkenhoek. Parkeren is gratis.

 

Rondleidingen en groepen

Rondleidingen worden aangeboden aan groepen van max 15 personen, € 50,00 per groep. Reserveer: info@curepark.nl

 

Cure Tours voor ouderen

Cure Tours organiseert in samenwerking met Onvergetelijk Stedelijk speciale rondleidingen voor ouderen, en mensen met dementie. Inclusief rondrit met de Bosbus en koffie. Max 14 personen, € 75,00 per groep, 7,50 € per individu. Elke donderdag en vrijdag van 14.30 tot 16.00 uur. Vragen en aanmelden: gerda@taak.me