17 september 2017

Boekpresentatie Art – Cure. Activating the Potential

Dinsdag 26 september, vanaf 16.00 uur

Tijdens Cure Park werd samen met The Future en PUB, studenteninitiatief van het Sandberg Instituut gewerkt aan een boek. Deelnemers en publiek werden uitgenodigd om essays, interviews en artikelen in te sturen die wekelijks tijdens redactievergaderingen in het bos werden besproken. Elke week verscheen zo een nieuw hoofdstuk van A Growing Book dat direct werd verspreid, zowel in printvorm in het bos als online.

Al deze hoofdstukken zijn nu gebundeld in de publicatie Art – Cure. Activating the Potential. Graag nodigen wij u uit voor de presentatie van de publicatie in het Cobra Museum.

Art – Cure. Activating the Potential is een compilatie van reflecties op Cure Park en de associatieve beelden en gedachten die bij de deelnemers werden geactiveerd. Door de snelheid van het maakproces zijn de energie en impact van het moment voelbaar in het eindresultaat. Art – Cure. Activating the Potential is een actieve zoektocht naar nieuwe definities. Wat is de samenhang tussen kunst en zorg – welzijn en wat ligt aan de basis van deze relatie? Wat is de impact geweest van de manifestatie en voor wie? Hoe kunnen we deze impact consolideren? En vooral, hoe bouwen we voort op het potentieel?

Het programma op 26 september ziet er als volgt uit:

15.45 uur – Inloop

16.00 uur – Stemperformance door Janneke van der Putten

16.20 uur – Welkom door Xander Karskens, directeur Cobra Museum

16.30 uur – Toekomstvisie door Theo Tegelaers, curator Cure Park/TAAK

16.40 uur – Presentatie van het boek door The Future, Vincent Schipper en Klara van Duijkeren

17.00 uur – Borrel

Aanmelden: info@taak.me

Adres Cobra Museum, Sandbergplein 1, 1181 ZX Amstelveen. Klik hier voor een routebeschrijving.

Aan Art – Cure. Activating the Potential werkten mee: Andrea Karch, Carolin Giessner, Daniel Seemayer, Floris van Driel, Gui Machiavelli, Monica Mays, Nadia Beckers, Shristie Budhia, Jesse Boon, Yuri Veerman, Isabel Menino, Christiane Bosman, Klara van Duijkeren, Vincent Schipper, Marloes Heineke, Amelia Clark Productions, Simone Kleinhout, Sophia Zurcher, Vika Ushkanova, Shana Moulton, Yvonne Dubbers, Carol R. Kallend, Charlotte Bijl en Theo Tegelaers.